02 Januari 2010

Aksi Lawak Bodoh 2009...saksikan

Berikut adalah himpunan aksi lawak bodoh sepanjang tahun 2009.Aksi lawak bodo berani mati ini menggunakan modus operandi yang sama serta font yang sama pada kain rentang. Bukan calang-calang manusia yang mendapat peluang berdemo tanpa air asid ataupun bom beracun.Cuma manusia terpilih sahaja yang mendapat nikmat seperti itu.

Sebab itu kita dapati tidak ramai yang dapat beraksi dalam setiap episod lawak bodo yang dilakonkan. Paling ramai 40 orang sahaja yang bernasib baik untuk menyertai lakonan lawak bodo ini.

Namun jumlah itu akan menjadi 40,000 orang apabila diberitakan secara superimpose oleh media-media monyet dan ungka untuk sebaran di seluruh belantara.Ini selaras dengan konsep 1Malaysia yang cuba dikomersilkan,asal nampak nombor 1 saja,terus disuperimposekan dengan menambah perkataan Malaysia di bawahnya.

Jangan mimpi untuk kita menyaksikan adegan polis kejar mengejar dalam siri lawak bodo ini. Dengan keistimewaan yang dianugerahkan itulah wajar kita menganugerahkan mereka Raja Lawak Bodo 2009.biaqpila.blogspot.com

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...